REDISCOVER YOUR INNER POWER

Hoe zou het voor je zijn, als je...
   • alle goedbedoelde meningen, adviezen, wensen en behoeften van anderen liefdevol en met respect bij de ander kan laten.

   • niet meer altijd alert hoeft te zijn, voelt te moeten inspelen op de verlangens en behoeften van anderen om je gezien, gehoord en geliefd te voelen?

   • voelt wat goed is voor jou en daar ook naar handelt, zelfs als een ander het daar niet mee eens is, anders wil en verwacht?

   • de krachtige verbinding ervaart met jezelf, voelt dat je goed genoeg bent, er mag zijn, bestaansrecht hebt?

   • meer rust in je hoofd, verbinding met je lijf en innerlijke vrijheid ervaart?

Verlang jij naar vrijheid, ontspanning en levensvreugde, los zijn van de zwaartekracht?

Ontmoet jezelf

Dit traject nodigt je uit om je wereld te verkennen, en kaart te brengen welke oude gewoontes, overtuigingen, trauma's en/of blokkades jouw op dit moment beperken of belemmeren.


Ontmoet anderen

In groepen kan magie ontstaan en komen thema's boven die allemaal te maken hebben met de verbinding met jezelf en je verbinding met anderen. De uitgewezen kans om jezelf opnieuw te ontdekken, te helen en los te laten. Je buitenwereld is je spiegel, daar valt zoveel van te leren.
True Belonging
Stay present with people without sacrificing who you are.
Brené Brown

Het Traject

Dit traject begint met een (online) intake van een uur waarin we een snapshot maken van jouw wereld om een beeld te krijgen van hoe jij er op dat moment in staat. We bespreken jouw doel en intentie. Het gaat erom dat jij een commitment kan aangaan met jezelf!

Voor wie?

 • Ervaar jij jezelf als een strijder en het leven als een harde weg. Voelt het soms alsof je het lot van anderen en misschien zelfs het leed van de wereld draagt? En lukt het jou niet om echt te genieten?

 • Heb jij als kind al vroeg moeten overleven, ben jij taken op je gaan nemen en verantwoordelijkheden gaan dragen die niet van jou waren? Raakte jij afgescheiden van je gevoel met je hoofd als raadgever en je lijf als schild?

 • Ben jij altijd op je hoede, gefocust op je buitenwereld? Eerder bezig met anderen helpen dan voor jezelf zorgen. Onderdruk jij je gevoel en voel jij je vaak ongezien en ongehoord alsof je er niet bij hoort?

 • Realiseer jij je steeds meer dat je tegen je eigen gecreëerde muren aanloopt. Je jezelf klein houdt en je kracht weggeeft, maar kan je het tij niet keren?

Herken jij jezelf in een aantal van bovenstaande punten?
Ben je er klaar voor om voorbij je muren te kijken,
je gevoel toe te laten en naar je lijf te luisteren?
Dan helpt dit weekend jou om in verbinding te komen met jezelf!

Wat brengt dit traject jou?

Tijdens dit traject ga je verbinding maken met je authentieke zelf, de weg die jij bewandelt om meer heelheid te ervaren. Je wordt op een liefdevolle, krachtige wijze uitgenodigd om:

~ los te komen uit je hoofd en meer te landen in je lijf.
~ te ervaren welke gevoelens, emoties en ervaringen van jou zijn en van de ander.
- je blokkades te zien en/of daar doorheen te gaan om ruimte te creëren.
~ stapje voor stapje veiligheid, vertrouwen en vrijheid op te bouwen in jezelf.
- naar je hart te luisteren en die weg te volgen.

Het leven is een reis van afgescheidenheid naar heelheid om eenheid te ervaren.

Locatie & Data

Dit half jaartraject bestaat uit 6 zaterdagen van januari t/m juni en vindt plaats bij het prachtige, holistische Sekoya Center in het prachtige natuurrijke dorpje Schoorl aan de Noord-Hollandse kust.

Data & Tijden 2020:
- Zaterdag: 25/1, 29/2, 28/3, 25/4, 23/5 & 20/6
- Tijd: 10.00 - 17.00uur

Investering

Je investering voor het Basis Traject* bedraagt €  799 incl. btw.

Inclusief:
- 2 individuele (online) sessies van 1 uur voorafgaand & na afloop van het traject
- 6 live groepsdagen bij Sekoya Center in Schoorl
- Energie- & Systemisch groepswerk
- Yoga, Meditatie & Ademtechnieken
- Muziek, Dans & Beweging
- Een prachtige plek in een natuurrijke omgeving.
- Persoonlijke begeleiding en groepsondersteuning in besloten FB-groep
- Onbeperkt thee & iets lekkers op trajectdagen

Exclusief:
Potluck Lunch: iedereen neemt iets lekkers en gezonds mee voor ongeveer 2 personen. We eten gezamenlijk in de yurt of in de Ridderzaal bij de buitenhaard.

*GroepsTraject Extra:

Het Basis Traject plus 3 extra individuele (online) sessies van +/- 1uur tussen de trajectdagen door. Je investering hiervoor bedraagt € 997 incl. btw.

Inschrijving & Informatie

Het kan goed dat dit traject je een dubbel gevoel geeft. Deels raakt het wellicht iets spannend en vurigs in jou wat zo op zoek is naar vrijheid en verlangt te genieten. Deels is er geheid weerstand, want oh jee wat gaat dit te weeg brengen,  wil ik dat wel echt of kan mijn omgeving dat wel handelen. Het enige wat ik kan zeggen is dat je dezelfde mooie persoon blijft die je al bent, alleen ga je je krachtig, lichter, levendiger, vrijer en positiever voelen, meer in acceptatie met jezelf, met compassie en steeds meer in contact met je ziel, met wie je werkelijk bent.

Mocht je twijfelen of dit traject iets voor jou is of vragen hebben, neem dan contact met me dan kijk we daar samen naar en licht ik eea toe.

I cannot make you happy, but I can commit to support you in the creation of your own happiness.
Yung Pueblo

Van lijden naar leiden

De harde weg is mij welbekend. Ik kan het leven soms nog steeds ervaren als een worsteling en me afvragen waarom het nou nooit eens makkelijk gaat. Inmiddels ben ik erachter dat IK mijn allergrootse obstakel ben en de weg bewandel van zelfdestructie naar zelfacceptatie.

In mijn overleving als kind heb ik al mijn kracht ingezet om mijn gevoel te beschermen. Alles om pijn te vermijden. Ik bouwde een dikke muur om mijn hart en richtte mijn focus op anderen. Mij ontging niets, en tegelijkertijd maakte ik de emoties, gevoelens en ervaringen van anderen me onbewust eigen. Dat kostte mij veel kracht en energie. Mijn verstand werd mijn grootste raadgever, maar begreep niet wat ik voelde. Mijn lijf moest het ontgelden, fungeerde als schild en ving alle klappen op. Ik raakte steeds verder verwijderd van mijzelf.

Daar waar je jezelf voor je gevoel afschermt, blok je ook de fijne gevoelens. Ik onthield mezelf daardoor ook om vol te genieten van het leven, vocht voor vrijheid, maar hield mezelf gevangen. Ik dacht altijd een ander nodig te hebben om me goed te voelen, iemand die mij ging redden. Tegelijkertijd liet ik niemand echt binnen. Ik was niet in staat om te ontvangen en werd keer op keer bevestigd in mijn overtuiging dat ik het allemaal alleen moest doen. Ik liet niemand toen, waardoor het niemand echt lukt om door mijn muren heen te breken. Er is maar één persoon die dat kan en dat ben ikzelf.

Vanuit mijn stormachtige transformatie in het loskomen van de harde weg naar steeds meer licht en verbinding met mezelf, ben ik zowel individuele- als in groepstrajecten gaan coachen om anderen te kunnen ondersteunen op hun pad. Ik creëer een veilige omgeving en een zachte bedding waarbinnen jij achter je muren kan kijken, je processen kan aan gaan om stapje voor stapje dichter bij je gevoel te komen.

Ik reis, luister en voel mee op je pad. Geef ruimte en helderheid. Ik reik mogelijkheden aan om verder en dieper te kijken. Help je met het vinden van je antwoorden door de 'juiste' vragen te stellen. Ik blijf bij je in het donker als je van de gebaande paden afdwaalt en ondersteun je naar het licht. Ik nodig je steeds weer uit aanwezig te blijven bij alles wat je ervaart, uit je hoofd te komen, de verbinding met jezelf aan te gaan en je hart te volgen!

How people treat you is their karma, how you react is yours.
Dr. Wayne Dyer

Wat anderen over mij zeggen...

Madelon Blok
Manifestatie & Transformatie Coach

Op de eerste dag dat ik Stephanie ontmoette zag ik hoe getalenteerde lichtwerker ze is en volgde ik haar bewegingen en luisterde naar haar woorden. Deze vrouw heeft de wereld en mij wat te brengen! In december hielp Stephanie mij met een diepliggende blokkade tijdens haar Circle of Light en kon zij mij het aan laten gaan op een manier dat anderen niet voor elkaar kregen. Door haar liefdevolle maar doortastende aanwezigheid kon ik mezelf eindelijk toestaan om er doorheen te gaan. Deze workshop is voor jou, als je er aan toe bent om naar binnen te kijken, op te ruimen, te verbinden en te zijn wie je wilt zijn.

Sven Burger
Operational Manager
Ik heb Stephanie mogen ontmoeten tijdens een coach retraite in Spanje. Ze heeft op mij een onvergetelijke indruk achtergelaten; zowel als mens en als lichtwerker. Alles wat Stephanie doet is vanuit liefde en (com)passie. Gecombineerd met haar tomeloze toewijding om mensen te helpen is het een kadootje om door haar gecoacht te worden. Als engelen bestaan (en dat doen ze) is Stephanie er één.

alle rechten voorbehouden Stephanie de Viso
fotografie: sanneke beer | webdesign: zand en parels